EN | NL | DE | FR

Nieuws

 • part09-03-2018
  ComServe en Brand New Service gaan samen als ComServe Group

  Lifecycle & Repair specialist ComServe Network uit ’s-Hertogenbosch en Service & Logistiek specialist Brand New Service uit Tiel bereiden een fusie voor. Vanaf 1 april 2018 zullen zij, als stap 1 van de buy&build strategie, verder gaan onder de gezamenlijke naam ComServe Group. De overlappende activiteiten worden samengevoegd en met de sterke verbreding van de propositie wordt er een hoogwaardige service partner neergezet. De komende tijd wordt er hard gewerkt om deze wijziging merkbaar en later ook zichtbaar te maken.


  Visie – UPTIME is een must voor maximale klantentevredenheid. Service verschuift van een transactioneel break fix-model naar een op abonnementen gebaseerd model dat gericht is op het maximaliseren van product-uptime. De verwachtingen van klanten veranderen. Meer dan ooit zijn klanten op zoek naar Service Level Agreements (SLA's) die de uptime van het product garanderen. Het wordt steeds belangrijker om ervoor te zorgen dat de downtime wordt geminimaliseerd (of bij voorkeur geëliminerd). In deze uptimewereld ligt er veel meer de nadruk op voorspellend onderhoud - proactief materiaal repareren voordat het faalt, dit om optimaal product-time en klanttevredenheid te garanderen. 


  Een groot aantal devices zijn essentieel onderdeel van ons bestaan. Hierdoor stijgt de vraag naar continuïteit van deze devices. De gebruiker gaat ervan uit dat wanneer je iets bestelt het er zo snel mogelijk is, inclusief full service installatie en ondersteuning. Wanneer er daarna een defect of retourzending noodzakelijk is, verwacht de klant hetzelfde enthousiasme in de retourzending of het reparatietraject. In een markt waarin het verschil van behoefte tussen een zakelijke gebruiker of reguliere consument nivelleert, biedt dit volop kansen. Als leverancier wil je een verrassend complete dienstverlening aanbieden en tevens jezelf positief onderscheiden op een negatief geladen moment. Door de krachten te bundelen is dat exact wat ComServe Group biedt. 


  De doelstelling van ComServe Network

  Stan Walterbos, managing director ComServe; “de enige constante factor is de steeds sneller wordende verandering in een markt waarin reparatie, refurbishment en lifecycle solutions steeds meer aandacht krijgen. Reparaties verschuiven van centraal naar decentraal. De gebruiker wenst continuïteit, zo snel mogelijk en op elke locatie. Snelle doorlooptijden en een hoge kwaliteit zijn dan essentieel, iets waar we bij ComServe goed in slagen. Door het direct toevoegen van de logistieke slagkracht van Brand New Service kunnen wij in één keer de gewenste flexibiliteit bieden die de markt vraagt. Service waar je maar wilt en wanneer je maar wilt! Thema’s als 24/7 full service bezorging & installatie, reparatie on- & off-site, 4-uurs vervangservice, refurbishment en retourstromen kunnen nu volledig door onze eigen mensen & operaties uitgevoerd worden”. 


  De ambitie van Brand New Service 

  Sebastiaan d’Anjou, managing director Brand New Service; "1,5 jaar geleden zijn we gestart met een duidelijke visie op de aftersales & servicemarkt. Met de overname van ProAssist eind 2016 hebben we een unieke kans gegrepen voor een mooie basis. De positieve resultaten die we in 2017 hebben geboekt, hebben geleid tot een sterke groeiverwachting. Onder de gezamenlijke naam ComServe Group bereiken we direct de gewenste omvang. Met 250 collega’s en een omzet van fors boven de 20 miljoen kunnen we ons weer gaan richten op een volgende fase van onze buy&build strategie. Naast een aantal mooie nieuwe klanten liggen er innovatieve concepten klaar. Tevens zullen we ons blijvend oriënteren op het gebied van over te nemen bedrijven, zeker als dit past bij onze visie en onze propositie versterkt".

 • part01-07-2017

  Per Juli dit jaar leveren we installatie en reparatie services voor Veenman B.V. (https://www.veenman.nl). Onze medewerkers in de buitendienst zijn in de afgelopen periode opgeleid en getraind voor reparaties op locatie voor HP en Xerox multifunctional printer producten en verzorgen vanaf nu de ‘overflow’ reparaties voor Veenman B.V.

 • part01-05-2017

  Afgelopen week heeft een delegatie van Asus hoofdkantoor de processen van onze Asus reparatie afdeling onder de loep genomen. ComServe heeft deze audit met goede resultaten afgesloten. Een foto van het certificaat staat hier.

 • part01-01-2017

  Per Januari 2017 is ComServe geautoriseerd voor Toshiba B2C en B2B reparatie services. Toshiba richt zich sinds midden 2016 op de business to business markt. Een overzicht van de producten staan op http://www.toshiba.nl. De reparaties zijn ondergebracht bij ComServe. In geval van een defect aan deze product verzorgt ComServe de ophaling, de reparatie en het retour transport.

 • part01-01-2017

  We zijn dit jaar gestart met services voor Agile Display Solutions. Agile Display Solutions is gespecialiseerd in de levering en installatie van large format display producten. Een overzicht van de producten en de mogelijkheden staat op http://www.agiledisplaysolutions.com. Installatie en reparatie wordt op locatie uitgevoerd door speciaal opgeleide monteurs.

 • part01-09-2016

  Het Asus team is getraind op het nieuwe Asus model T102HA T303UA T305CA. ComServe beschikt over de benodigde kennis en equipment voor de reparatie van dit nieuwe topmodel van Asus (https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-3-T305CA/)

 • part01-06-2016

  Per Juli 2016 levert ComServe pick-up, repair & return services voor Philips televisies (http://www.philips.nl/c-m-so/televisies) tot en met 55inch. De ophaling en de levering wordt uitgevoerd door onze partner AMP (www.amp.nl).

 • part01-03-2015

  In Maart 2015 zijn we gestart met de services op Lenco producten. Het betreft DOA (dead on arrival) services, credit services, reparatie services en verkoop van accessoires en onderdelen. Lenco verkoopt een breed scala aan producten. Een overzicht staat op http://www.lenco.com

 • part01-08-2014

  Per Augustus 2014 is ComServe geautoriseerd voor Toshiba notebook en tablet reparaties. We leveren deze services aan consumenten in België en Nederland.

 • part01-11-2013
  ComServe opent Servicewinkel

  Vanaf 1 november 2013 opent de Servicewinkel haar deuren. Servicewinkel is onderdeel van ComServe Network Netherlands B.V. In een drukke tijd, waarin werk en uw sociaal leven veel aandacht opeisen, is het missen van uw notebook of telefoon bijna ondenkbaar. Het is dan ook enorm vervelend wanneer uw product kapot gaat. Om deze reden is het concept van de Servicewinkel bedacht: reparatie terwijl u wacht.

  Wij repareren allerlei producten. Mocht uw product en/of merk niet op onze website staan vermeld, loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op.

  U kunt een mail sturen naar info@servicewinkel.nl of u kunt ons bellen op telefoonnummer: 073-627 33 45.

 • part03-10-2013
  ComServe Network Netherlands B.V. sponsort Penoza

  ComServe Network Netherlands B.V. sponsort Penoza

 • part28-06-2013
  Chat met een van onze medewerkers.

  Ervaart u problemen met de registratie van een reparatie of heeft u andere vragen, start een chat. Probeer het hier http://www.comserve-nl.com/Contact/Contact.

 • part07-03-2013
  ComServe Network Netherlands B.V. levert de reparatie services voor in garantie en uit garantie MediaMarkt HP producten.

  HP heeft ComServe Network Netherlands B.V. geauthoriseerd voor uit garantie services op HP desktop, notebook en netbook producten. Registreer hier uw reparatieaanvraag.

 • part31-01-2013
  'S-HERTOGENBOSCH - Prinses Máxima bezoekt Heineken in ‘s-Hertogenbosch.

  Op 27 November 2012 bracht Prinses Máxima een bezoek aan bierbrouwer Heineken in ’s-Hertogenbosch. Aanleiding voor het koninklijke bezoek was de plaatsing van de duizendste leerbaner op initiatief van het actieplan Leerbanen regio ’s-Hertogenbosch. Hierbij feliciteren wij onze collega Kelly, de duizendste leerbaner die sinds 2004 geplaatst is bij een bedrijf of instelling in de regio.

 • part01-01-2013
  ComServe Network Netherlands B.V. wenst u een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2013!

 • part09-10-2012
  Samsung YouTube channel geeft inzicht in het reparatie proces van Samsung printer producten

  Juli 2012. Samsung introduceert Samsung YouTube channel. Op dit kanaal kunnen klanten filmpjes bekijken over het printer reparatie proces naast filmpjes over vele andere onderwerpen. Klik hier voor Samsung YouTube channel.

 • part09-10-2012
  Vivotek heeft voor ComServe Network Netherlands B.V. gekozen

  August 2012. ComServe Network Netherlands B.V. is door Vivotek geselecteerd voor de after sales services op (sercurity) camera producten. Bezoek www.vivotek.com voor meer informatie over Vivotek producten. Bezoek http://www.vivotek.com/web/PressRoom/NewsDetail.aspx?aid=A201208271427271 voor de officiële aankondiging.

 • part09-10-2012
  Sennheiser heeft voor ComServe Network Netherlands B.V. gekozen

  Oktober 2012. ComServe Network Netherlands B.V. is door Sennheiser geselecteerd voor de services op audiologie producten. ComServe Network Netherlands B.V. levert sinds enkele jaren de services op Sennheiser Benelux, France and UK consumenten producten. Bezoek www.sennheiser.nl voor meer informatie over Sennheiser audiologie producten.

 • part06-01-2012
  Track & Trace optie www.comserve-nl.com

  Per 01/02/2012 kunt u ongeacht waar u uw reparatie/herstelling heeft aangemeldt de status opvragen op www.comserve-nl.com (inclusief eventuele prijsopgave details, foto’s en de laatste UPS/DHL track & trace informatie).

 • part01-01-2012
  ComServe Network Netherlands B.V. wenst u een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2012!

 • part25-12-2011
  ComServe Network Netherlands B.V. wenst u prettige kerstdagen en een gezond voorspoedig 2012!

 • part10-11-2011
  Samsung YouTube channel geeft inzicht in het reparatie proces van Notebook en  TFT monitor producten

  November 2011. Samsung introduceert Samsung YouTube channel. Op dit kanaal kunnen klanten filmpjes bekijken over het Notebook en  TFT monitor reparatie proces naast filmpjes over vele andere onderwerpen. Klik hier voor Samsung YouTube channel  http://www.youtube.com/user/thesamsungbenelux#p/c/9BB33695526C9086 .

 • part01-09-2011
  Sony heeft voor ComServe Network Netherlands B.V. gekozen

  September 2011. ComServe Network Netherlands B.V. is door Sony geselecteerd voor de after sales services op hun recent aangekondigde tablet producten. Bezoek www.sony.nl voor meer informatie over Sony tablet producten.www.sony.nl for more information of Sony tablet products.

 • part01-08-2011
  Paradigit heeft voor ComServe Network Netherlands B.V. gekozen

  August 2011. ComServe Network Netherlands B.V. is door Paradigit geselecteerd voor de services op Paradigit uit garantie HP desktop/notebook producten. Bezoek  www.paradigit.nl  voor meer informatie over Paradigit.